Categoriearchief: Activiteiten

Inschrijvingen scoutsjaar 2022 – 2023

Omdat wij als scoutsgroep begaan zijn met het milieu en dus liever niet te veel papier verspillen, organiseren wij de volledige inschrijvingsprocedure online. Wie zijn/haar kind snel en vlot wil inschrijven in onze scoutsgroep, hoeft gewoon deze stappen te volgen:

Opgelet: Kinderen die het vorige scoutsjaar ook reeds ingeschreven waren, mogen stap 1 overslaan. Check wel even of uw e-mailadres intussen niet gewijzigd is.

  1.  Ga naar deze link voor de inschrijving van nieuwe leden:
    https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/client/formulier.html#/lidworden?groep=B1207G
    Door dit formulier in te vullen is uw kind verzekerd tijdens alle scoutsactiviteiten.
  2. Om de inschrijving te voltooien hoeft u alleen nog het lidgeld, dat 40 euro bedraagt, te storten op het rekeningnummer “Scouts Ganshoren” BE97 7370 5583 3849.
    Wij bieden ook een verminderd tarief aan. Indien u hier vragen over heeft, aarzel niet ons te bellen of te mailen.

De twee stappen voltooid? Dan is uw kind volledig klaar voor het nieuwe scoutsjaar! En wij ook!
Nieuwe leden ontvangen een mailtje van ons met de bevestiging van hun inschrijving en hun lidnummer.

Het nieuwe scoutsjaar zal starten op zondag 25 september. De startdag begint zoals gewoonlijk om 14u en duurt tot en met 17u. Vanaf 17u is er een infomoment voorzien, waarop u, vergezeld van een hapje en een drankje, met al uw vragen terecht kan bij de nieuwe (groeps)leiding. Indien u er niet bij kan zijn op de startdag en/of u gewoon wat meer tijd wil nemen om uw vragen te stellen, komen wij graag bij u langs. Stuur hiervoor gerust een mailtje of spreek een van de leiders aan. De startdag is het ideale moment voor nieuwe kinderen om eens te komen kijken wat scout zijn juist inhoudt. Heb je vrienden, nichtjes, neefjes, buurmeisjes, buurjongens, … die eens willen komen proberen? Stuur ons een mailtje, dan kijken wij even na of er nog plek is in de groep.  Helaas kunnen we in sommige groepen geen nieuwe kinderen meer toelaten, aangezien onze groep de laatste jaren enorm gegroeid is.

Wij kijken er alvast naar uit!
Groetjes
De Leiding

 

Rana – Steenbok – 0471 23 46 15
Victor – Stern – 0474 89 37 65

STARTDAG 2015

 

Vastleggen in volledig scherm 20092015 202629.bmp

Yes! Binnenkort begint het nieuwe scoutsjaar weer opnieuw!
Dit jaar vindt onze startdag plaats op zondag 27/09, en dit van 14u – 17u. Deze startdag is er -naast om gewoon een heleboel leuke spelletjes te spelen- ook voor nieuwe kindjes die graag eens willen kijken wat dat nu eigenlijk inhoudt, zo’n scoutsactiviteit.. Aansluitend staat er ook een ‘scoudercafé’ met een hapje en drankje op de planning (om 17u), waar nieuwsgierige ouders tevens de leiding en elkaar kunnen leren kennen, en er ruimte is voor nieuwe inschrijvingen, opmerkingen, vragen,..

Dit alles vindt plaats in en rond ons charmant boerderijtje, gelegen te L. Demesmaekerstraet 53 in Ganshoren! Aarzel bij vragen zeker niet om ons te contacteren via scoutsganshoren@gmail.com of te bellen naar Amber Janssens of Eva Gatz van de groepsleiding (beide nummers te vinden via de site).

Voor wie zijn of haar kind reeds wenst in te schrijven, kan dat zeker! Het makkelijkste voor uzelf en ons is om dat online te doen, via deze link: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/lidworden?groep=B1207G

Hopelijk tot dan!