75 JAAR SCOUTS GANSHOREN

Beste ouders, vrienden, sympathisanten,

Onze teerbeminde scouts bestaat 75 jaar, en dat willen we heel graag met jullie vieren! Daarom organiseren we naast de gebruikelijke barbecue ook een zeepkistenrace, jawel! Alle info vindt u in deze brief (ScoutsGanshoren_75j), op onze facebookpagina of de scoutspagina.

Indien u nog met vragen zit, aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen of te bellen naar één van de nummers van de leiding, die u vindt in de zip! Vergeet u ook niet in te schrijven voor de barbecue via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1jYUappJ5Iohuou8I6ckWfS3gxELVfQTC_dgApTDyTeg/viewform?c=0&w=1

Met bijna-zomerse groeten,
Groepsleiding Scouts Ganshoren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *