STARTDAG 2015

 

Vastleggen in volledig scherm 20092015 202629.bmp

Yes! Binnenkort begint het nieuwe scoutsjaar weer opnieuw!
Dit jaar vindt onze startdag plaats op zondag 27/09, en dit van 14u – 17u. Deze startdag is er -naast om gewoon een heleboel leuke spelletjes te spelen- ook voor nieuwe kindjes die graag eens willen kijken wat dat nu eigenlijk inhoudt, zo’n scoutsactiviteit.. Aansluitend staat er ook een ‘scoudercaf√©’ met een hapje en drankje op de planning (om 17u), waar nieuwsgierige ouders tevens de leiding en elkaar kunnen leren kennen, en er ruimte is voor nieuwe inschrijvingen, opmerkingen, vragen,..

Dit alles vindt plaats in en rond ons charmant boerderijtje, gelegen te L. Demesmaekerstraet 53 in Ganshoren! Aarzel bij vragen zeker niet om ons te contacteren via scoutsganshoren@gmail.com of te bellen naar Amber Janssens of Eva Gatz van de groepsleiding (beide nummers te vinden via de site).

Voor wie zijn of haar kind reeds wenst in te schrijven, kan dat zeker! Het makkelijkste voor uzelf en ons is om dat online te doen, via deze link: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/lidworden?groep=B1207G

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *