ONLINE INSCHRIJVEN

Omdat wij als scoutsgroep begaan zijn met het milieu en dus liever niet te veel papier verspillen, organiseren wij de volledige inschrijvingsprocedure online. Wie zijn/haar kind snel en vlot wil inschrijven in onze scoutsgroep, hoeft gewoon deze 3 stappen te volgen:

Opgelet: kinderen die het vorige scoutsjaar ook reeds ingeschreven waren, mogen stap 1 overslaan. Check wel even of uw e-mailadres intussen niet gewijzigd is.

1) Ga naar deze link voor de inschrijving:
ttps://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/lidworden?groep=B1207G

2) Gelieve zo snel mogelijk de individuele steekkaart (medische gegevens) in te vullen en deze door te sturen naar ons e-mailadres: scoutsganshoren@gmail.com of te bezorgen aan de groepsleiding.
a. WORD-versie:  INDIVIDUELE STEEKKAART
b. PDF-versie: INDIVIDUELE STEEKKAART pdf

3) Om de inschrijving te voltooien hoeft u alleen nog het lidgeld, dat 40 euro bedraagt, te storten op het rekeningnummer BE96 0013 2252 7605

De drie stappen voltooid? Dan is uw kind volledig klaar voor het nieuwe scoutsjaar! En wij ook!