Startdag 2017

Op 24 september 2017 is het weer zover: de start van het nieuwe scoutsjaar! De startdag begint zoals gewoonlijk om 14u en duurt tot 17u.
Na afloop is er een infomoment voorzien, waarop u, vergezeld van een hapje en een drankje, met al uw vragen terecht kan bij de nieuwe (groeps)leiding. Dit jaar zullen de inschrijvingen enkel online (via onze site) gebeuren.
Indien u er niet kan bijzijn op de startdag en/of u gewoon wat meer tijd wil nemen om uw vragen te stellen, komen wij graag eens langs bij u thuis. Stuur hiervoor gerust een mailtje naar de leiding (scoutsganshoren@gmail.com) of spreek hierover een van de leiders aan.

De startdag is ook het ideale moment voor nieuwe kindjes om eens te komen kijken wat scout zijn juist inhoudt, dus breng gerust vriendjes, nichtjes, neefjes, buurmeisjes en al wie je maar kan bedenken mee!

Aarzel vooral niet om ons te contacteren indien je met vragen zit!

Groepsleiding:
Edith Janssens 0470 85 64 67