Scoutskamp 2020

Op 22 mei nam de Belgische Veiligheidsraad de beslissing om de zomerkampen voor jeugdbewegingen dit jaar te laten doorgaan ( Joepie! ). Deze beslissing gaat echter gepaard met een resem aan maatregelen. Het staat dan ook vast dat ons scoutskamp geen normaal kamp zal worden, maar we gaan er desondanks een super kamp van maken.
Om goede beslissingen te nemen, willen we deze maatregelen dus eerst goed doornemen. Zodra wij enkele knopen hebben doorgehakt, horen jullie meer van ons.
Graag vragen we u om ons even de tijd te geven om alles uit te werken zodat we ervoor kunnen zorgen dat het kamp op een veilige, maar toch scoutse manier kan doorgaan.
Aangezien we een heleboel vragen verwachten, zullen wij ook een online infomoment organiseren. Meer info hieromtrent volgt later.De jaarwerking is intussen op zijn einde gekomen, dat wil zeggen dat er geen activiteiten meer zullen doorgaan. Tegen de verveling posten we geregeld een leuke opdracht op onze Facebookpagina, neem gerust een kijkje ( @scoutsganshoren ).

Bedankt voor jullie begrip en tot snel,