Mee op kamp of niet?

Beste ouders

Aangezien wij genoodzaakt zijn om bubbels van maximum 50 personen (incl. leiding) samen te stellen en bijzondere maatregelen moeten nemen, vragen wij u om ons via een invuldocument te laten weten of uw zoon of dochter wel of niet meegaat op kamp. Op deze manier kan de leiding aan de slag om de bubbels samen te stellen. Dus ook als uw zoon/dochter niet meekomt op kamp vult u volgend document in: https://forms.gle/NJReXCaoNR9rkH3c9 
We sluiten de voorinschrijvingen af op zondag 7 juni om 18u00.

De voorwaarden om mee op kamp te mogen zijn:
-Uw kind was minstens drie keer aanwezig op een activiteit dit jaar (vriendjes en vriendinnetjes kunnen dus niet mee).
-Uw kind is ingeschreven en het lidgeld (40 EUR per kind) voor het hele scoutsjaar is betaald (kijk dit dus zeker nog even na).

We doen er alles aan de kampdata per tak te behouden. Dit zou in het slechtste geval nog kunnen wijzigen, maar deze kans is vrij tot zeer klein. Wel gaan de kampen allemaal met zekerheid door in de periode van 18 t.e.m. 28 juli 2020.

De kampdata (onder voorbehoud) :
-Jonggivers en givers 18-28 juli
-Welpen 20-28 juli
-Kapoenen 23-28 juli

Deze voorinschrijving geeft ons een indicatie van het aantal kinderen dat mee zal gaan op ons kamp, maar telt niet als volwaardige inschrijving. De effectieve kampinschrijving volgt later met de kampbrief en de medische fiche. In deze kampbrief leggen we alles tot in de puntjes uit: wat uw zoon of dochter mee zal moeten hebben, hoe we de bubbels indelen, welke activiteiten mogen en welke niet,…

Zonder voorinschrijving zal uw zoon of dochter niet met ons mee op kamp kunnen. Breng dit dus zeker voor 7 juni in orde.

Gelieve het document ( https://forms.gle/1s69voDTg3dqX5PH7 )  grondig in te vullen, zodat wij over de juiste gegevens beschikken.
Indien u meerdere kinderen hebt die mee op kamp gaan, vult u dit document meermaals in.

Ondanks deze resem aan maatregelen, kijkt de leiding er enorm hard naar uit!

Alvast bedankt en hopelijk tot op kamp
De leiding:
Sifaka, Adelaar, Scholekster, Kauw, Hazewind, Slechtvalk, Streepmuis, Pony, Kiang, Merel en Steenbok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *