Online inschrijven scoutsjaar 2020-2021

Omdat wij als scoutsgroep begaan zijn met het milieu en dus liever niet te veel papier verspillen, organiseren wij de volledige inschrijvingsprocedure online. Wie zijn/haar kind snel en vlot wil inschrijven in onze scoutsgroep, hoeft gewoon deze stappen te volgen:

Opgelet: kinderen die het vorige scoutsjaar ook reeds ingeschreven waren, mogen stap 1 overslaan. Check wel even of uw e-mailadres intussen niet gewijzigd is.

1) Ga naar deze link voor de inschrijving:

2) Om de inschrijving te voltooien hoeft u alleen nog het lidgeld, dat 40 euro bedraagt, te storten op het rekeningnummer “Scouts Ganshoren” BE96 0013 2252 7605

De twee stappen voltooid? Dan is uw kind volledig klaar voor het nieuwe scoutsjaar! En wij ook!

Normaal gezien start het scoutsjaar de laatste zondag van september. Momenteel zijn we nog volop aan het brainstormen hoe we dit coronaproof zullen organiseren. In de loop van september zal u hierover via mail nog concretere informatie ontvangen.

2 gedachten over “Online inschrijven scoutsjaar 2020-2021

1. Mara callaert

Hallo,
    We probeerden one 2 kinderen in te schrijven, maar de link wërkt niet precies. Eerst staat er ‘Formulier’ wordt geladen, daarna ‘ Groep B1207G bestaat niet.’. Dit is vanop iPhone en iPad.

Kijken jullie dit na?

2. admin Bericht auteur

Dag
    Dit is erg vreemd. Bij andere mensen en ook bij mij werkt de link perfect. Heeft u het al eens via een ander toestel geprobeerd?
    Moest het nog steeds voor problemen zorgen, kan u altijd een mailtje sturen of ons telefonisch contacteren.
    Met vriendelijke groeten
    Sam