Start van het nieuwe scoutsjaar!

Op 27 september 2020 gaat het nieuwe scoutsjaar van start. De startdag begint om 14u en duurt tot 17u en gaat door in onze scoutslokalen (L. Demesmaekerstraat 53, 1083 Ganshoren).

Op 2 september 2020 communiceerde Minister van Jeugd Benjamin Dalle dat de jeugdwerkregels net als de scholen met kleurcodes zullen werken. Voorlopig blijven we in de huidige kleurcode GEEL.
– Gelieve bij het betreden van ons terrein te allen tijde een mondmasker te dragen.
– Was je kind ziek vóór de start (minimaal 3 dagen symptoomvrij zijn voor deelname) van de activiteit, dan mag je kind niet deelnemen. Wordt je kind ziek tijdens een activiteit, mag het tevens niet meer deelnemen.
– Alle leden worden samen met hun leiding, net zoals op kamp, verdeeld in contactbubbels van max. 50 personen. De kapoenen en de welpen vormen 1 bubbel; de jonggivers en de givers een andere bubbel. Binnen de bubbels is contact met elkaar mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mondmasker gebruiken.