Kamp 2022

Beste ouders van onze ketjes

Zoals elk jaar vertrekken we in de zomer weer op kamp, joepie! Dat is natuurlijk hét hoogtepunt van elk scoutsjaar. Bij deze willen wij jullie met heel veel blijdschap onze KAMPZ!P-2022 van dit jaar voorstellen. Deze zomer trekken we met de scoutsgroep naar Surice.

Alle informatie omtrent data, verzekering, bagage, individuele steekkaart, wat je moet meenemen… staat in dezeKAMPZ!P-2022 vermeld.

Inschrijven voor het kamp:

Gelieve deze kampz!p zeer grondig te lezen en ervoor te zorgen dat voor 5 juli volgende puntjes in orde zijn. Indien dit niet het geval is, kan je kind niet mee op kamp.

  • Het definitieve inschrijvingsformulier aan ons bezorgd wordt (je kan dit document digitaal invullen).
  • Het kampgeld gestort is.
  • De individuele steekkaart ingevuld, nagekeken en indien nodig aangepast is.

Een paar belangrijke opmerkingen voor dit jaar:

  • Door omstandigheden zijn we genoodzaakt een carpool te organiseren naar het kampterrein. Meer info hierover kan je in de kampz!p vinden.
  • De givers fietsen naar de kampplaats en vertrekken op 17 juli.
  • Jonggivers en givers brengen hun eigen gamel mee op kamp.
  • Elk ketje neemt zijn eigen zonnecrème mee. Voorzie zeker voldoende voor het hele kamp. We hebben deze beslissing genomen aangezien veel kinderen een gevoelige huid hebben. Sommige kinderen hebben een hogere bescherming nodig, anderen zijn allergisch, … Op deze manier heeft elk kind de juiste bescherming en smeren we de zonnecrème die ze gewoon zijn van thuis. Geef zeker ook een pet of hoedje mee. Ze voorspellen een enorm warme zomer.
  • Net zoals vorig jaar neemt iedereen een herbruikbare drinkbus mee. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen op een duurzame manier zeker voldoende water drinken. Voorzie de drinkbus duidelijk van naam of initialen.
  • Eet uw zoon of dochter thuis vegetarisch? Gelieve dit ook duidelijk in de individuele steekkaart te vermelden, dit telt ook voor de givers.
  • Als scoutsgroep proberen we het kamp zo duurzaam mogelijk te organiseren. Om deze reden vragen we enkel natuurvriendelijke zeep, shampoo en tandpasta mee te geven. Dit kan je in zo goed als elke kampeerwinkel kopen. Geef ook geen individueel verpakte snoepjes of koekjes mee.

Warme oproep voor een kampauto:

Verder willen we ook laten weten dat we nog op zoek zijn naar een kampauto. Elk jaar nemen we twee of drie auto’s mee op kamp om naar de winkel te gaan, post op te halen bij de boer, drinkwater te halen, in geval van nood naar de dokter te rijden, … Deze auto’s krijgen een extra tijdelijke omniumverzekering, zodat alle eventuele kosten voor de scouts zijn. Bent u op vakantie en hebt u uw auto niet nodig? Of blijft u thuis, maar kan u gerust een weekje zonder (tweede) auto? Laat maar iets weten. Wij zijn u in ieder geval heel erg dankbaar!

Indien je nog met vragen of bezorgdheden zou zitten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Wij kijken er alvast enorm naar uit! Hopelijk tot op kamp.

Groetjes

De leiding

Groepsleiding
Sam – Adelaar: 0471 74 86 98
Rana – Steenbok: 0471 23 46 15

Kapoenenleiding
Victor H – Kauw: 0470 59 71 96
Nelson – Aalscholver: 0499 91 47 87
Otto – Salangaan: 0474 19 24 82

Welpenleiding
Enest – Hazewind: 0471 01 06 28
Myrte – Saterhoen: 0470 28 73 05
Aniandine – Vuursalamander: 0473 88 47 23

Jonggiverleiding
Rana – Steenbok: 0471 23 46 15
Victor M – Stern: 0474 89 37 65

Giverleiding
Tim – Pony: 0476 67 92 11
Antonia – Zeepaardje: 0485 10 02 82

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *