Inschrijvingen scoutsjaar 2022 – 2023

Omdat wij als scoutsgroep begaan zijn met het milieu en dus liever niet te veel papier verspillen, organiseren wij de volledige inschrijvingsprocedure online. Wie zijn/haar kind snel en vlot wil inschrijven in onze scoutsgroep, hoeft gewoon deze stappen te volgen:

Opgelet: Kinderen die het vorige scoutsjaar ook reeds ingeschreven waren, mogen stap 1 overslaan. Check wel even of uw e-mailadres intussen niet gewijzigd is.

1.  Ga naar deze link voor de inschrijving van nieuwe leden:
  2. Om de inschrijving te voltooien hoeft u alleen nog het lidgeld, dat 40 euro bedraagt, te storten op het rekeningnummer “Scouts Ganshoren” BE97 7370 5583 3849.
    Wij bieden ook een verminderd tarief aan. Indien u hier vragen over heeft, aarzel niet ons te bellen of te mailen.

De twee stappen voltooid? Dan is uw kind volledig klaar voor het nieuwe scoutsjaar! En wij ook!
Nieuwe leden ontvangen een mailtje van ons met de bevestiging van hun inschrijving en hun lidnummer.

Het nieuwe scoutsjaar zal starten op zondag 25 september. De startdag begint zoals gewoonlijk om 14u en duurt tot en met 17u. Vanaf 17u is er een infomoment voorzien, waarop u, vergezeld van een hapje en een drankje, met al uw vragen terecht kan bij de nieuwe (groeps)leiding. Indien u er niet bij kan zijn op de startdag en/of u gewoon wat meer tijd wil nemen om uw vragen te stellen, komen wij graag bij u langs. Stuur hiervoor gerust een mailtje of spreek een van de leiders aan. De startdag is het ideale moment voor nieuwe kinderen om eens te komen kijken wat scout zijn juist inhoudt. Heb je vrienden, nichtjes, neefjes, buurmeisjes, buurjongens, … die eens willen komen proberen? Stuur ons een mailtje, dan kijken wij even na of er nog plek is in de groep.  Helaas kunnen we in sommige groepen geen nieuwe kinderen meer toelaten, aangezien onze groep de laatste jaren enorm gegroeid is.

Groetjes
De Leiding

Rana – Steenbok – 0471 23 46 15
Victor – Stern – 0474 89 37 65